inhoud    kalender    koncertberichten    klung, harma en thunder    Indonesie    logos duo naar Japan    kolofon

 

Koncertkalender
juli 2000

LOGOS TETRAEDER

BOMASTRAAT 26

9000 GENT

 

DINSDAG 4 JULI 2000 om 20u

LOGOS ENSEMBLE


Het Logos Ensemble brengt recente en minder recente werken van Godfried-Willem Raes en Moniek Darge, waaronder fragmenten uit Book of Moves en Song Book, twee werken voor 'onzichtbare instrumenten'. Daarnaast krijgen we ook een voorsmaak van enkele van Godfried-Willem Raes' nieuwste muziekautomaten.

 

 

DONDERDAG 6 JULI 2000 om 20u

STEFAAN SMAGGHE & DIRK MOELANTS


Violist Stefaan Smagghe en gambist Dirk Moelants relativeren de muzikale tijd, hun instrumenten vertegenwoordigen verschillende tijdperken en worden gekonfronteerd met elektronika en de muzikale taal die gehanteerd wordt is resoluut hedendaags. Naast het 'concertante' deel bouwt Stefaan Smagghe ook nog een klankinstallatie. Vergaande klankexploraties!

 

 

WOENSDAG 19 JULI 2000 om 20u

EA-summer


Ook deze zomer bieden we tweemaal een 'virtueel' podium aan de elektro-akoestische muziek. Klassiekers en recente werken (1963-2000) van Frank Ekeberg, Robert Mackay, Richard Maxfield, Vittorio Gelmetti, Elizabeth Anderson, Kenneth Gaburo en Natasha Barrett worden over een minimum van 8 luidsprekerkanalen gespatialiseerd. Deze spatialisatie is in handen van Kristof Lauwers.