Dit programma is opnieuw te horen in de Backstage te Gent
op zaterdag 19 augustus om 22u

 

 

Nieuwe werken van Godfried-Willem Raes & Joachim Brackx op Archipel

Archipel, een boekenestafette in Sint-Niklaas

Zaterdag 29 en zondag 30 april 2000. Sint-Niklaas, hoofdstad van het Land van Waas, wordt voor de derde maal herschapen in een archipel, een zee waarin literaire eilanden, verspreid over de hele stad, soelaas en welbehagen brengen. Archipel wordt georganiseerd ter gelegenheid van de Werelddag van het Boek op 23.IV. Meer informatie over de Werelddag vindt u op de website van het Huis van het Boek, www.vbvb.be. Met Archipel draagt Sint-Niklaas haar steentje bij. De toegang tot alle evenementen is gratis!

Pieter Stas en Kris Matthynssens, cello en altviool

Stas en Matthynssens, leden van het Goeyvaerts Strijktrio, duiken op bij de aanvang van evenementen en brengen de wereldcreatie van 'Miniaturenbundel voor Archipel', nieuw werk van Vlaamse componisten. Het gaat om werk van
Joachim Brackx, Luc Brewaeys, Boudewijn Buckincx, Frits Celis, Roland Coryn, Stefaan de Bruyne, Ewald Demeyere, Hanne Deneire, Marc Michael De Smet, Raoul de Smet, Filip Duerinck, Alvaro Guimaraes, Walter Hus, Claude Ledoux, Bart Meynckens, Lucien Posman, Godfried-Willem Raes, Nic Rosseeuw, Hans Ryckelynck, Phillippe Souvagie, Piet Strykers, Piet Zwets, Peter Swinnen, Stefaan vande Ginste, Sandy van den Driessche, Jacques van Herentals, Luc van Hove, Jan Van Landeghem, Annelies Van Parys, Lode Vercampt, Peter Vermeersch, Petra Vermote, Rik Verstrepen en Filip Wesemael. Zondagavond 30 april om 20 uur krijgt u de hele verzameling nog eens te horen in de Foyer van de Stadsschouwburg (nummer 5 op de kaart hiernaast).

 
 
Last updated: 25 VII 00