index   kalender   koncertberichten   spiro   on the road   zuid-india   logos breidt uit   kolofon  


Koncertkalender september

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


donderdag 15 september 2011 om 20u

Fabrizio Rota Fuori Luogo

Fuori Luogo (letterlijk: out of space/out of context) is een site-specifiek audioprojekt van de Italiaanse freelancer en audio artist Fabrizio Rota. De man ging op 'geluidenjacht' in twee antieke sites aan de Ligurische kust en wachtte met de mikrofoon in aanslag gewoon tot een interessante klank zijn richting uitwaaide. Het eindresultaat: een avondvullende voorstelling die u meesleept naar eksotische oorden en verre tijden.
dinsdag 20 september 2011 om 20u

<M&M> Colours

'Kleur' is een tema waar je alle kanten mee uitkan. En laten wij nu eens 50 muziekrobots tot onze beschikking hebben die op timbraal en vizueel vlak tot een heus vuurwerk in staat zijn... Op dit koncert krijgt u heel wat nieuwe kreaties te horen, waarin het kaleidoskopisch koloriet van ons huisorkest hoor- en zichtbaar wordt gemaakt.
donderdag 29 september 2011 om 20u

Robin Hayward

De Britse tubist Robin Hayward specialiseert zich in letterlijk alles wat los of vast zit aan zijn instrument. Als een ware onderzoeker is hij gespecialiseerd in alle mogelijke noise-klanken en schuwt hij allerminst de mikrotonaliteit. Met zijn nieuwste projekt verkent hij de tuba van het subtielste kleppengeratel onder zijn vingers tot de brutaalste uitbarsting uit zijn toeter. En dat alles blaast hij, met een subtiel Brits flegma, in your face.
 Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 8 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician's Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro