index     kalender     koncertberichten     vonkhoofd   on the road   kolofon


Koncertkalender juli

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


donderdag 2 juli 2009 2008 om 20u

Tom De Cock - Perkussie solo


De jonge slagwerker Tom de Cock kennen we onder meer van het Nadar Ensemble. Op dit solokoncert presenteert hij interessant werk van Iannis Xenakis, Philippe Manoury, Franco Donatoni en Philippe Hurel.

 

woensdag 22 juli 2009 om 20u

<M&M> - Butoh


Butoh staat bekend als een gestileerde en existentialistische dansvorm uit Japan, maar in werkelijkheid gaat het begrip veel verder dan dans alleen: butoh is een filosofie, een beweeg - en aanvoelswijze op zich. Voor dit koncert deden we dan ook een beroep op Emilie de Vlam en Tashi Iwaoka. In kombinatie met het machineorkest dat met menselijke beweging kan interageren, zullen zij voor beklijvende taferelen zorgen.

 

dinsdag 18 augustus 2009 om 20u

<M&M> - Medieval


Futuristische muziekrobots spelen een repertoire van bijna duizend jaar oud; geef toe dat het kwa stijlexperiment kan tellen. In de derde editie van onze jaarlijkse oude muziek - special duiken we de donkere Middeleeuwen in, en dat doen we met medewerking van onder meer Dirk Moelants en Marcel Ketels. Tevens zal op deze gelegenheid onze nieuwste Logos Public Domain - cd worden voorgesteld: <M&M> Ancient Musics.

 



Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 8 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician’s Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro